Prop de 200 persones caminen per l’Envelliment Actiu al Ripollès

Bona valoració de la primera edició de la marxa Caminemper l’Envelliment Actiu al Ripollès, que va tenir lloc aquest diumenge passat a les poblacions de Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. A Ripoll i Camprodon es va registrar una alta participació, mentre que a Sant Joan va ser menor. En total, les marxes simultànies van agrupar un total de 200 persones participants, la majoria de les quals dones. Per franja d’edats, el grup més nombrós tenia entre 71 i 80 anys, mentre que també hi va haver una bona participació per part dels menors de 40 anys, xifra que destaca el caràcter familiar de l’activitat.

Tot i que la pluja va fer acte de presència, es van poder completar els tres recorreguts, que van finalitzar amb un bon refrigeri. Durant la caminada, els i les participants van tirar fotografies amb les quals es farà una exposició online al bloc Caminem per l’Envelliment Actiu al Ripollès, consultable a partir del 30 de novembre. Recordem que ens podeu anar enviant les fotografies que es van fer durant les caminades al correu electrònic: cbsripolles@ripolles.cat

L’activitat, que s’espera consolidar en properes edicions, ha estat organitzada pel Club Excursionista de Ripoll, la Unió Esportiva de Sant Joan de les Abadesses, la Residència geriàtrica L’Hospital de Camprodon i Creu Roja de la Vall de Camprodon amb la col·laboració del Consorci de Benestar Social del Ripollès i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat. Cal destacar la participació de nombroses entitats. A Ripoll: Protecció Civil, el Casal de la Gent Gran, el Club Casal d’Avis, la Residència Llar Sant Eudald, la Fundació Guifré i l’Ajuntament. A Camprodon, el Casal de la Gent Gran del municipi i, a Sant Joan, l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Protecció Civil, la Fundació Emma i la Ferreteria Fermac.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s